Deprecated: Functie Yoast\WP\SEO\Conditionals\Schema_Blocks_Conditional::get_feature_flag is sinds versie Yoast SEO 20.5 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. in /home/meerdandat.nl/public_html/test.tondevormer.nl/wp-includes/functions.php on line 5393

Deprecated: Functie Yoast\WP\SEO\Conditionals\Schema_Blocks_Conditional::get_feature_flag is sinds versie Yoast SEO 20.5 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. in /home/meerdandat.nl/public_html/test.tondevormer.nl/wp-includes/functions.php on line 5393

Deprecated: Functie Yoast\WP\SEO\Conditionals\Schema_Blocks_Conditional::get_feature_flag is sinds versie Yoast SEO 20.5 verouderd en er is geen alternatief beschikbaar. in /home/meerdandat.nl/public_html/test.tondevormer.nl/wp-includes/functions.php on line 5393
Hoelahoepen voor Sophia - www.tondevormer.nl

Hoelahoepen voor Sophia

Ton de Vormer Visuele Communicatie bij Hoelahoepen voor Sophia

Vandaag organiseerd Stichting Vrienden van het Sophia het evenement Hoelahoepen voor Sophia om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Sophia Moeder en Kind Centrum van het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis Een toffe (Corona-proof) actie waarmee ik ook weer een klein steentje kon bijdragen door een aantal borden en de cheque voor het binnengehaalde eindbedrag te maken.

 En nee…. Ik heb niet meegehoepeld 😎