Reken het lekker zelf uit

Wat kan ik hier doen?

Deze pagina is niet alleen bedoeld om online te kunnen bestellen, maar ook vooral om gemakkelijk en snel de prijs te kunnen zien van een aantal artikelen.
Natuurlijk kun je al je wilt gewoon je gegevens invullen, je bestand(en) toevoegen en alle gegevens opsturen.
Voor productie neem ik altijd even contact op om het e.e.a. door te spreken en te bevestigen.

Toelichting op de producten

De stickers worden in hoge resolutie full colour geprint op een grootformaat HP Latex printer met watergedragen inkten. Alle stickers zijn geschikt voor buitengebruik. Heb je een aanvraag die je hier niet kwijt kan? Bijvoorbeeld op een ander materiaal, een grote oplage of een zeefdruksticker? Stuur me dan even een aanvraag via de contactpagina.

Ton de Vormer Visuele Communicatie HP Latex 365

Ton de Vormer Visuele Communicatie PosterVoor de posters heb ik op dit moment 1 standaard papiersoort; een 200 grs, halfmat mc. Een prima papiersoort voor de meeste toepassingen. Deze posters zijn echter wel voor binnengebruik. (buiten in een afgesloten frame of stoepbord kan natuurlijk prima)

Het blijft toch wel een van mijn favorieten; Canvas. Ik gebruik een mooie kwaliteit canvas, print deze in hoge resolutie en span deze handmatig met liefde op. Hiervoor gebruik ik 2 cm. dikke spielatten. Op de achterzijde is er ruimte voor een logo (bijv. voor fotografen) tekst of datum. 

Ben je fotograaf en verkoop je met enige regelmaat canvassen aan je klanten? Neem dan vooral eens contact met me op.

Ton de Vormer Visuele Communicatie Foto op canvas

Achterzijde canvas